Garages in Kargil

Het voordeel van reizen met een eigen auto die de sporen van een lang en gelukkig autoleven draagt – hij is 16 jaar oud, al 11 jaar in de familie en kent de weg over de hoge Himalaya als zijn broekzak – is, dat je op plekken komt waar je anders nooit aan toe zou komen: garages. Soms niet meer dan drabbige oliedoorweekte landjes waar je met bezwaard gemoed toch aan je auto laat sleutelen, soms ware tempels van vakmanschap en liefhebberij. Bandenspanning nakijken, luchtfilter schoon stofzuigen, ‘greasen’, regematig losgetrilde moeren vast laten draaien en lagers vervangen. Af en toe ook iets doehetzelven: aan elkaar binden met een snelbinder (de uitlaat) of afplakken met sporttape (zwakke plekken in slangen).

3 antwoorden op “Garages in Kargil”

  1. It is the best time to make some plans for the future
    and it is time to be happy. I have read this post and if I could I wish to suggest you
    some interesting things or suggestions. Perhaps you can write next articles referring to this article.
    I desire to read even more things about it!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.