Ach, zo’n pootje

Kijk de dood op straat liggen. Hoe hardvochtig is een woord als ‘roadkill’ als je goed kijkt: dat eenzame pootje, met ringetje er nog aan; en dat rattenhandje, uitgestrekt alsof dat helpt. Het konijntje ligt erbij alsof het slaapt, je zou het willen aaien (maar dat doe je niet, want hygiëne, en je weet nooit wat je ervan oplopen kan, zeker in deze onzekere tijden extra voorzichtig zijn!) De kringloop der dingen als wespen een verloren vogeltje hapje voor hapje opruimen. Zelf een ninja-achtig speeltje zonder voeten krijgt iets liefs…

4 antwoorden op “Ach, zo’n pootje”

  1. I have recently started a blog, the info you offer on this site has helped me tremendously. Thank you for all of your time & work. Jaquith Tristam Alfreda

  2. Excuse me to the above, I forgot Ichiro is pushed to 2025 due to playing those games in Japan. So 2024 would be mainly just Adrian Beltre. Elise Fidole Feltie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.